Tuotteet ja palvelut

Tuotteet

Hockey Consultingin valikoimista löytyy kaikki tarpeelliset tarvikkeet aina luistimen teristä teippeihin ja seura-asuihin. Tarvikkeet kuten terät, teipit yms. myymme kuluttaja-asiakkaille suoraan verkkokaupasta. Tämän lisäksi tarjoamme seuroille ja joukkueille laajempaa tuotevalikoimaa B2B -periaatteella.

Seuramyynti

Seuroille ja joukkueille valikoimistamme löytyvät laadukkaat seura-asut ja tekstiilit Craftilta, Cliquelta sekä Under Armourilta. Tarjoamme myös erillisen custom linjastomme seurojen ja joukkueiden käyttöön. Custom -linjastolta saamme valmistettua täysin customoidut pelikassit yms.

Palveluita

Hockey Consulting Espoo tarjoaa lisäksi seuroille ja joukkueille huoltajakoulutusta sekä seuratason huoltokonsultaatiota, joiden perustana on omakohtaiset kokemukset huoltotoiminnasta ja näiden kipukohdista.

Varainhankinta

Hockey Consulting Espoo tarjoaa seuroille ja joukkueille mahdollisuuden varainhankintaan. Teidän ei tarvitse fyysisesti myydä mitään, kerrotte vain Hockey Consulting Espoon myymistä tuotteista omilla kanavillanne (internet -sivut, sosiaalinen media jne). Lue lisää täältä.

Fanikaupat

Hockey Consulting Espoo tarjoaa joukkueille/seuroille fanikaupparatkaisuja. Nykyään fanituotteet on saatava myös verkosta, pelkkä kahvilan ohessa tehtävä myynti ei riitä. Verkkokaupan ylläpidosta aiheutuu aina kuluja ja jo pelkät maksutapahtumat verkossa aiheuttaa myyjälle kustannuksia. Fanituotteet sitovat myös pääomia ja valmiit tuotteet tulee olla varastoituna jonnekin. Lue lisää täältä.