TUOTTEET

KOTIMAISET LAATUTERÄT

100%:sti kotimaiset terät, jotka on suunniteltu ammattipelaajille ja valmistettu käsityönä. Lue lisää täältä.

Blue Sports tuoteperheeseen kuuluvat kaikki tarvittavat tarvikkeet ja tekstiilit jääkiekkoon ja jääurheiluun. Blue Sportsin tuotteet ovat laadukkaita ja PRO -joukkueiden suosimia.

Durasoft Polymer (DSP) on avain elementti kaavassa, jota käytetään Lizard Skins grippien valmistuksessa. DSP on tunnettu sen pehmeydestä, pitävyydestä ja keveydestä. Lizard Skins on kehitetty pitävä otteen saamiseksi pelimailasta.

Tuote sopii kaikki jääkiekkomailoihin ja sitä käytetään kuten mitä tahansa teippiä. Asennus ei vaadi kuumennusta tms toimenpiteitä. Lizard Skins ei kuluta hanskoja kuten perinteiset gripit.

CAPTODOR on markkinoiden johtava valmistaja sporttihygieniatuotteissa. Tämän tuotelinjan perimmäinen tarkoitus on tappaa / poistaa vaatteista ja välineistä häiritsevät hikoilun ja bakteereiden avulla syntyneet hajut, joista urheilijat ovat kärsineet jo pitkään, koska markkinoilta on puuttunut todellinen ja kokonaisvaltainen ratkaisu.

BioSteel on kanadalaisen voima- ja kuntovalmentaja Matt Nichol'in kehittämä urheilu- ja lisäravinne brandi. Biosteel on noussut Pohjois-Amerikan ostetuimmaksi tuotteeksi ammattiurheilijoiden sekä liikunnanharrastajien parissa. 28 NHL, 14 NBA ja 18 MLB joukkuetta sekä noin 30 maailman top 50 golffaajasta käyttää Biosteelin tuotteita.

Edellä mainittujen lisäksi kauttamme on tilattavissa tuotteita seuraavilta tuotemerkeiltä: Goalie Pro, Brian´s, Toe Hook, Sham Sweatbands, Anchorpegs, Swivel Vision, Sniker Skin, Oneiric, Stable 26, X-Tracker, Edge Again, Odor Aid, Skateez, Catchball, McKenney, SummerSkates, blok, CoreShorts ja SkateSkins.

TARJOUSPYYNTÖ