Referenssit

CASE KIEKKO-ESPOO

Kausilla 2020-2022 konsultoimme Kiekko-Espoo Ry:tä huollon arkisten asioiden kehityksessä sekä vastasimme seuran huoltajakoulutuksista sekä ensiapukoulutuksen koordinoinnista.

juniorit.kiekko-espoo.com

CASE RANTANEN ACADEMY

Kesällä 2022 Hockey Consulting Espoo vastasi Mikko Rantanen Academyn leirillä 2012 -syntyneiden ryhmän leirihuollosta.

www.rantanenacademy.com/

Sinun seurasi? Ota yhteyttä ja laitetaan seurasi huoltoasiat kuntoon.

Asiakaspalautteet

Asiakaspalautteet ovat kaikki kaikessa yrityksen kehittämisessä, oli palaute negatiivinen tai positiivinen. Pääsääntöisesti saamamme palaute on ollut positiivista. Tässä muutamia asiakaspalautteita vuosien varrelta.

"Hockey Consulting Espoon toimittamien 4ICE -terien hyvä liuku yllätti minut erittäin positiivisesti."

"Hockey Consulting Espoon Juha toimitti minulle 4ICE -maalivahdin terät, jotka ovat erittäin hyvät korkean profiilinsa vuoksi. Terät ovat lisäksi erittäin jämäkät ja niissä on todella hyvä liuku."

"Hankin 4ICE -terät Hockey Consulting Espoon Juhalta. Terät ovat tuntuneet todella hyviltä, niissä on todella hyvä liuku ja niillä on helppo tehdä teräviä käännöksiä pienessä tilassa."

"4ICE -terät ovat todella hyvät. Niiden liuku on ylivertainen ja ne ovat erittäin ketterät pienessä tilassa. Terien normaalia korkeampi profiili mahdollistaa myös normaalia vauhdikkaammat käännökset."

"Juha hoiti ensin myynnin esimerkillisesti ja sen jälkeen valmiiden terien toimituksen nopeasti kotiovelle asti!"

"Terät olivat heti ensimmäisistä jäistä alkaen todella hyvän tuntuset eikä niihin tarvinnut totutella oikeestaan yhtään."

"Kouluttajan osaaminen oli terästä."

"Hyvä koulutus varsinkin aloittelijoille."

"Hockey Consulting Espoon avulla saimme optimoitua urasyvyyden oikeaksi terien oston yhteydessä. Aiemmin tuli käytettyä turhan syvää uraa."