Fanikaupat

MEIDÄN TEHTÄVÄMME

Hockey Consulting Espoo tarjoaa joukkueille/seuroille fanikaupparatkaisuja. Nykyään fanituotteet on saatava myös verkosta, pelkkä kahvilan ohessa tehtävä myynti ei riitä. Verkkokaupan ylläpidosta aiheutuu aina kuluja ja jo pelkät maksutapahtumat verkossa aiheuttaa myyjälle kustannuksia. Fanituotteet sitovat myös pääomia ja valmiit tuotteet tulee olla varastoituna jonnekin.

Hockey Consulting Espoo tarjoaa seuroille ja joukkueille mahdollisuuden fanituotemyyntiin avaimet käteen periaatteella. Palvelumme on kokonaisvaltainen palvelu seurallenne, joka sisältää:

  • tuotteiden suunnittelun
  • valmistuksen
  • myynnin verkkokaupassamme
  • tuotteiden lähetyksen asiakkaille

TUOTTEET

Tuotevalikoimamme muodostuu perustuotteista sekä erikoistuotteista.

Perustuotteissa ei ole minimitilausmääriä, vaan tuotteet valmistetaan tilausten mukaan eli perustuotteissa ei seurallanne ole taloudellista riskiä. Perustuotteita ovat t-paidat, hupparit, colleget, pelipaidat yms. Suurinosa perustuotteista on kuvattu tarkemmin alempana.

Erikoistuotteissa on minimitilausmäärät ja näistä tuotteista laskutamme seuraltanne tilaushetkellä tuotekohtaisen osuuden. Laskutettu osuus tilitetään teille tuotekohtaisesti takaisin, kun tuote on myyty. Erikoistuotteista annamme mielellämme lisätietoa, ota yhteyttä.


TEIDÄN KULUT

Palvelustamme ei aiheudu minkäänlaisia piilokuluja esimerkiksi verkkokaupan ylläpidosta, maksutapakohtaisista palvelukuluista yms. Te osallistutte tuotteiden hankintakuluihin väliaikaisesti vain erikoistuotteiden osalta tuotteita hankittaessa. Perustuotteista Teille ei aiheudu hankintakuluja.

TEIDÄN TEHTÄVÄNNE

Seuranne vastuulle jää ainoastaan hyväksyä myytävät tuotteet ja markkinoida tuotteita sekä kerätä yritykseltämme tuotekohtaiset komissiot.

Tuotteilla on suositushinnat, joiden perusteella määräytyvät maksettavat komissiot. Halutessanne voitte pitää korkeampia hintoja ja saada näin isomman komission itsellenne.

PERUSTUOTTEET

T-paita

100% kammattua puuvillaa oleva unisex t-paita.

Useita värejä ja kokoja.

 Seurakomissio 5€/tuote.

Huppari

65% kammattua puuvillaa ja 35% polyesteriä oleva unisex huppari.

Useita värejä ja kokoja.

Seurakomissio 8€/tuote.

College

65% kammattua puuvillaa ja 35% polyesteriä oleva unisex huppari.

Useita värejä ja kokoja.

Seurakomissio 8€/tuote.

College shortsit

100% luomupuuvillaa.

Saatavilla mustana aikuisille koossa S-3XL.

Seurakomissio 5€/tuote.