Yhteistyöpelaajat

Hockey Consulting Espoo tekee yhteistyötä eri pelaajaryhmien kanssa. Teemme yhteistyötä ammattipelaajien sekä ammattilaisuuden kynnyksellä olevien pelaajien kanssa. 

Tuemme ammattilaisia mm. terävalinnoissa ja pidämme huolta heidän teristään. Varmistamme, että pelaajilla on aina käytössään heille parhaiten sopivat Hockey Consulting Espoon valikoimista löytyvät terät.  

Ammattilaisuuden kynnyksellä olevia pelaajia kutsumme Rising Stars -pelaajiksi. Nämä pelaajat kuuluvat ikäluokkansa maajoukkueisiin ja he pelaavat juniori- tai yliopistosarjoissa sekä ovat potentiaalisia NHL-varauksia tai jo NHL:n varattuja pelaajia. Rising Stars -pelaajia tuemme parhaamme mukaan teriin liittyvissä asioissa.

Susanna Tapani

Olemme jo useamman kauden ajan toimittaneet Susannalle käyttöön 4ICE -terät. Susanna käyttää TS4 -terämallia ja on ollut erittäin tyytyväinen terien ominaisuuksiin.

Susannan pelaajatiedot - Eliteprospects

Petteri Rimpinen

Petterille olemme toimittaneet 4ICE -terät jo kaudesta 2021-2022 alkaen. Petteri on luokkansa ykköstorjujia ja on jo tässä vaiheessa uraansa saavuttanut ikäänsä näiden paljon (15 -vuotiaana U20 -joukkueen 1. maalivahti, 17 -vuotiaana miesten Mestiksessä 1. maalivahti). Petteri käyttää maalivahtien BMVe -terämallia.

Petterin pelaajatiedot - Eliteprospects

Maks Percic

Maks on lupaava nuori slovenialainen pelaaja, jonka kanssa aloitimme yhteistyön hänen tullessaan Espooseen pelaamaan Kiekko-Espoon U20 -joukkueessa vuonna 2021. Tällä hetkellä Maks kiekkoilee Pohjois-Amerikassa. Tällä hetkellä Maksilla on käytössään 4ICEn SBXS -terämalli.

Maksin pelaajatiedot - Eliteprospects

Matic Percic

Matic on Maksin pikkuveli, joka saapui Espooseen vuonna 2022. Olemme tehneet myös Maticin kanssa yhteistyötä ja Matic käyttää 4ICE TS4 -terämallia.

Maticin pelaajatiedot - Eliteprospects

Edellä mainittujen yhteistyöpelaajien lisäksi asiakkainamme on lukuisia muita ammattilaispelaajia Liigasta sekä Mestiksestä.