Käyttöehdot 7.9.2023 alkaen

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa Klarnan maksupalvelun (kortti- tai verkkopankkimaksut) kautta, PayPal -maksuna, tilisiirtona tai Mobile Pay/ Siirto -maksuna. Jos maksutapana on MobilePay tai Siirto, lähettää Hockey Consulting Espoo lähettää asiakkaalle maksupyynnön MobilePayn/Siirron kautta. Jos maksutapana on tilisiirto, saa tilaaja tilausvahvistuksen mukana ohjeet maksua varten.

Toimitustavat ja hinnat

Hockey Consulting Espoo toimittaa tuotteita vain myyntialueelleen. Toimitustapa on Matkahuolto tai Posti ja veloitus verkkokaupan toimitustavan valinnassa esitettävän hinnan mukaisesti.

Alennuskoodit

Hockey Consulting Espoon verkkokaupan käytössä on erilaisia alennuskoodeja. Koodeilla voit saada ilmaisen toimituksen, %-alennuksen tilauksen loppusummasta tai euromääräisen alennuksen tilauksen loppusummasta riippuen alennuskoodin tyypistä. Hockey Consulting Espoo varaa oikeuden peruuttaa tilauksen, jos alennuskoodien käytössä ilmenee väärinkäyttöä. Käytäthän mahdollisen verkkokaupan alennuskoodin tilaushetkellä. Koodia ei voi liittää tilaukseen jälkikäteen eikä useampaa koodia voi käyttää kerralla.

Logojen/kuvien käyttöoikeudet

Tilaaja vastaa aina mahdollisten logojen ja kuvien käyttöoikeuksista. Hockey Consulting Espoo ei vastaa käyttöoikeuksista, vaan lähtökohtaisesti luottaa siihen, että tilaajalla on oikeus käyttää esim. seuran logoa custom tuotteissa.


Tuotteiden hinnat

Voimassa olevat tuotteiden hinnat on ilmoitettu verkkokaupassa. Hinnat on merkitty euroissa. Hockey Consulting Espoo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Myyntialue

Hockey Consulting Espoo toimittaa tuotteet Suomeen.

Toimitusaika

Tuotteiden tavoitteellinen toimitusaika Manner-Suomeen on 14 työpäivää, joka lasketaan siitä hetkestä kun tuotteiden maksu näkyy Hockey Consulting Espoo tilillä. Mikäli tilattava tuote on loppunut valmistajalta tai tuotteen maahantuojalta, ilmoitetaan tästä asiakkaalle viipymättä eikä tällaisissa tapauksissa voida taata, että tilaus toimitetaan 14 työpäivän kuluessa.

Palautusohjeet

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuotteet 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta käyttämättöminä. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Palautusoikeus ei koske personoituja tuotteita (custom tuotteet, muotoillut ja/tai kaiverretut terät). Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan (jos tuotteella on myyntipakkaus). Pakkaa tuote/tuotteet huolellisesti ja palauta tuote/tuotteet mielellään samassa pakkauksessa, jossa olet ne vastaanottanut.

Mikäli tuote ei ole myyntikelpoinen palautuessaan, pidätämme oikeuden palauttaa vain osan tuotteen hinnasta. Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse.

Ennen tuotteen tuotteen/tuotteiden palauttamista ota aina yhteyttä Hockey Consulting Espooseen (puh. 040 537 0159 tai juha@hockeyconsulting.fi). Palautuksia varten Hockey Consulting Espoo ilmoittaa asiakkaalle osoitteen, johon tuotteen/tuotteet voi palauttaa.

Pyydä aina kuljetusyhtiöltä kuitti palautuksesta ja säilytä se, kunnes rahat ovat palautuneet tilillesi. Hockey Consulting Espoo palauttaa maksun asiakkaalle, kun palautettava tuote on saapunut Hockey Consulting Espoolle. Huomioithan, että toimituskuluja ei palauteta vaan palautussumma koskee ainoastaan palautettavia tuotteita.

Huomaa, että tilauksen vastaanottamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Jos haluat palauttaa Matkahuoltoon tai Postiin tulleen paketin, tulee sinun toimia yllä olevan mukaisesti, eli käydä Matkahuollossa tai Postissa vastaanottamassa paketti ja ottaa yhteyttä Hockey Consulting Espooseen ennen tuotteen/tuotteiden palauttamista. Noutamattomista paketeista veloitamme 15 euron käsittelykulun.

Reklamaatiot

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot tulee osoittaa Hockey Consulting Espoolle (puh. 040 537 0159, juha@hockeyconsulting.fi) viimeistään seitsemän (7) vuorokauden aikana tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas on velvollinen tarkistamaan lähetyksen ja tutustumaan tuotteisiin ennen käyttöönottoa.

Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä käyttöönoton jälkeen, pyydämme ottamaan yhteyttä Hockey Consulting Espooseen. Lähetä reklamaatio sähköpostitse osoitteeseen juha@hockeyconsulting.fi yhteystiedoillasi varustettuna (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero).