Maalivahdin maskin tarrasarja

Tilaustuote - toimitusaika 1-3 vkoa.

Haluatko sinä tai juniorisi maskin maalattavaksi, mutta kustannukset ovat liian suuret? Eipä hätiä, Hockey Consulting Espoo tarjoaa maskeihin custom tarrasarjat, jotka kostuuvat useammasta osasta. Tarrat on helppo laittaa paikoilleen ja lopputuloksesta saadaan siisti sekä ammattimaisen näköinen. Tunnusta väriä ja tilaa mv-maskiin tarrasarja oman kotikaupunkisi väreissä. HUOM! Malli Model cross on haastavampi asentaa paikoilleen ja maskista riippuen tarroja pitää asennuksen yhteydessä lämmittää esim. hiusten kuivaimella. 

Mallien Basic ja Cross model isoihin sivutarroihin voidaan tulostaa haluamasi kuva tai logo. Malliin Lines logot tulostetaan irrallisina. HUOM! Tilaajana sinä vastaat kuvan/logon käyttöoikeudesta! Logot/kuvat tulee painokelpoisessa muodossa (vektorimuotoinen) sähköpostitse osoitteeseen juha@hockeyconsulting.fi

Tarrat valmistetaan laadukkaasta materiaalista ja lisäksi tarrat on laminoitu kirkkaalla kalvolla paremmin kulutusta kestäväksi.

Ilmoita kassan vahvistus -sivun lisätiedot -kentässä seuraavat tiedot:

  • pelinumero

Teemme tilauksenne perusteella luonnoksen, jonka hyväksytämme Teillä ennen tuotteen valmistamista.

HUOM! 1.6.2024 tarrat hinnoitellaan kahteen eri hintakategoriaan:

- Kategoria 1: Hinta 60€ sisältäen halutun tarramallin valikossa olevien värien mukaan ja pelinumeron mallikuvassa näkyvällä fontilla sekä logon/kuvan.

- Kategoria 2: Hinta 65€ sisältäen halutun tarramallin custom värityksellä ja pelinumeron sekä logon/kuvan.

Huomioithan, että tarrat ovat one-size fits for all kokoa. Tarrat ovat siis maskin mallista ja koosta riippumattomia. Maskista riippuen tarroista joutuu asennusvaiheessa leikkaamaan ylimääräisiä osia pois. Leikkaukseen suosittelemme mattoveistä.

Valitse variaatio:

Alkaen 60,00 €