IPJ collection t-paita

Uuden IPJ -collectionin t-paita. IPJ -collection on kehitetty aikanaan myynnissä  olleen P*skat jaot tuotteiden ympärille. Tällä t-paidalla voit protestoida hiljaisesti höntsäjäille tehtyjä jakoja vastaan, jos jaot ovat Ihan p*skat jaot. T-paita on myös loistava niille, joiden mielestä oma joukkue on Ihan paras joukkue, sillä IPJ -taipuu myös tähän.

Erittäin laadukas165g/m2 t-paita modernilla leikkauksella. Materiaali 100% kammattua puuvillaa.

Kammattu puuvilla on laadukkaampaa puuvillaa. Ennen kuin puuvilla muutetaan langaksi, se kammataan. Kun puuvillaa kammataan, siitä poistetaan epäpuhtaudet ja lyhyet kuituvarret. Tämän seurauksena saat pitkiä ja tasaisia puuvillakuituja, mikä tekee langasta tasaisemman ja vahvemman. Lopputuloksena on sileä, tasainen ja vahva materiaali.

Saatavilla olevat koot S-5XL.

Huom! Tuote on tilaustuote, joka valmistetaan erikseen tilausten myötä. Siksi toivomme, että asiakas pohtii esimerkiksi ostamansa tuotteen kokoa tarkasti ennen kuin tekee tilauksen. Vaatteiden kokotaulukoihin voi tutustua tuotteen sivuilla. Koska tuote on erikseen valmistettava, ei tuotteella ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Valitse variaatio:

25,00 €