4ICE -terät ovat täysin kotimaiset Tamsharpin kehittämät huipputerät, jotka ovat ammattilaisten suosimia mm. NHL:ssä, KHL:ssä sekä Euroopan huippusarjoissa kuten Liigassa.

4ICE -terien kehitystyötä on tehty jo vuodesta 2013 ja terien tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä liuku, terävyyden säilyminen ja helppo teroitettavuus.

Blue Sports tuoteperheeseen kuuluvat kaikki tarvittavat tarvikkeet ja tekstiilit jääkiekkoon ja jääurheiluun. Blue Sportsin tuotteet ovat laadukkaita ja PRO -joukkueiden suosimia.

Craft on valmistanut urheiluun suunniteltuja vaatteita jo vuodesta 1973 alkaen. Craft on tunnettu tuotteidensa laadusta ja ovat käytössä monilla huippu-urheilijoilla useissa eri lajeissa. 

Durasoft Polymer (DSP) on avain elementti kaavassa, jota käytetään Lizard Skins grippien valmistuksessa. DSP on tunnettu sen pehmeydestä, pitävyydestä ja keveydestä. Lizard Skins on kehitetty pitävä otteen saamiseksi pelimailasta.

Tuote sopii kaikki jääkiekkomailoihin ja sitä käytetään kuten mitä tahansa teippiä. Asennus ei vaadi kuumennusta tms toimenpiteitä. Lizard Skins ei kuluta hanskoja kuten perinteiset gripit.

CAPTODOR on markkinoiden johtava valmistaja sporttihygieniatuotteissa. Tämän tuotelinjan perimmäinen tarkoitus on tappaa / poistaa vaatteista ja välineistä häiritsevät hikoilun ja bakteereiden avulla syntyneet hajut, joista urheilijat ovat kärsineet jo pitkään, koska markkinoilta on puuttunut todellinen ja kokonaisvaltainen ratkaisu. 

Valikoimiimme kuuluu EDGE juomapullot, varustehenkarit sekä harjoituspaidat. Pystymme toimittamaan myös muut EDGE -tuotteet.

Custom pelikassit

Laadukas pelikassivalikoima kolmessa koossa (JR: 64x35x41cm, SR: 81x43x91cm, Maalivahti: 102x41x91cm).

Pelikassien väritys on täysin muokattavissa oman joukkueen ilmeen mukaiseksi. Logot ja pelinumerot toteutetaan brodeerauksin.

Minimitilausmäärä 12 kassia.

Pyydä tarjous ja lisätietoja: juha@hockeyconsulting.fi  

Custom urheilukassi

Laadukas monitoiminen urheilukassi. Lajista riippuen sitä voidaan käyttää peli- tai treenikassina taikka sitten pelimatkoilla siivilivaatekassina. Jäähalliarjessa varsin loistava vaihtoehto valmentajille reilun kokonsa puolesta, jolloin valmentajalle mahtuu näppärästi mukaan luistimet, hanskat, taktiikkataulut ja kaikki muut tarvittavat välineet. Urheilukassin koko 44x30x30cm. Kassin väritys on täysin muokattavissa oman joukkueen ilmeen mukaiseksi. Logot ja pelinumerot toteutetaan brodeerauksin.

Minimitilausmäärä 12kpl.

Pyydä tarjous ja lisätietoja: juha@hockeyconsulting.fi  

Custom toaletti/tarvikelaukku

Toaletti/tarvikelaukku, jonka väritys on täysin muokattavissa oman joukkueen ilmeen mukaiseksi. Logot ja pelinumerot toteutetaan sublimaatiotekniikalla. Erittäin kätevä lisä pelikassiin, jotta teipit ja muut tarvikkeet pysyvät järjestyksessä ja tallessa.

Minimitilausmäärä 12kpl.

Pyydä tarjous ja lisätietoja: juha@hockeyconsulting.fi  

Custom vaatteet

Kauttamme saat tilattua joukkueellenne oman ilmeenne mukaiset vaatteet. Valikoimista löytyy kaikki housuista huppareihin.

Edellä mainittujen lisäksi kauttamme on tilattavissa tuotteita seuraavilta tuotemerkeiltä: GoaliePro, Brian´s, Toe Hook, Sham Sweatbands, Anchorpegs, Swivel Vision, Sniker Skin, Oneiric, Stable 26, X-Tracker, Edge Again, Odor Aid, Skateez, Catchball, McKenney, SummerSkates, blok, CoreShorts ja SkateSkins.

Huoltajakoulutukset

Kauttamme saatte joukkueellenne tai seurallenne huoltajakoulutukset. Koulutukset ovat räätälöitävissä juuri teidän tarpeiden mukaan.

Koulutuksessamme isossa osassa näyttelee huoltajien motiivit ja motivaatio, jotka ovat huoltotoiminnan onnistumisessa isossa roolissa. Luonnollisesti koulutuksessa käydään läpi huollon tarvitsemat työkalut yms asiat.

Viimeisimmän koulutuksen koulutettavat arvioivat koulutuksemme asteikolla 1-5 sisällön osalta arvosanalla 4 ja laadun osalta arvosanalla 4,31.

Huoltokonsultaatiot

Kauttamme saatte myös seurallenne huoltotoiminnan konsultaatiota. Autamme seuroja kehittämään joukkueiden toiminnan kannalta tärkeää huoltotoimintaa ja motivoimaan joukkueiden huoltajia.