TUOTTEET

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden lisäksi Hockey Consulting Espoo toimittaa joukkueille paljon muutakin. Valikoimistamme löytyy mm. täysin customoitavat peli- ja urheilukassit, reppuja ja pipoja unohtamattakaan. Lisäksi toimitamme joukkueille seura-asut (Craft, Clique, Under Armour) ja peliasut (pelipaidat, -sukat ja housunpääliset). 

Tarvitsee joukkueenne mitä tahansa, vaikka juomapulloja ja ensiapulaukkuja, ota yhteyttä juha@hockeyconsulting.fi

PALVELUT

Kauttamme saatte joukkueellenne tai seurallenne huoltajakoulutukset. Koulutukset ovat räätälöitävissä juuri teidän tarpeiden mukaan. Koulutuksessamme isossa osassa näyttelee huoltajien motiivit ja motivaatio, jotka ovat huoltotoiminnan onnistumisessa isossa roolissa. Luonnollisesti koulutuksessa käydään läpi huollon tarvitsemat työkalut yms asiat.

Kauttamme saatte myös seurallenne huoltotoiminnan konsultaatiota. Autamme seuroja kehittämään joukkueiden toiminnan kannalta tärkeää huoltotoimintaa ja motivoimaan joukkueiden huoltajia.

REFERENSSEJÄ

Kaudella 2021-2022 konsultoimme Kiekko-Espoo ry:tä huollon arkisten asioiden kehityksessä sekä vastasimme Kiekko-Espoo ry:n huoltajakoulutuksista sekä ensiapukoulutusten koordinoinnista.

Kesällä 2022 Hockey Consulting Espoo vastasi Mikko Rantanen Academyn leirillä 2012 -syntyneiden leiriryhmän huollosta.