TOIMITUSEHDOT

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa laskulla tai Mobile Pay -maksuna. Hockey Consulting Espoo lähettää asiakkaalle asiakkaan valitseman maksutavan mukaisesti laskun tai maksupyynnön MobilePayn kautta. MobilePay -maksuissa Hockey Consulting Espoo toimittaa asiakkaalle kuitin maksusta maksun vahvistuksen jälkeen.

Toimitustavat ja hinnat

Hockey Consulting Espoo toimittaa tuotteita vain myyntilalueelleen. Toimitustapa on Matkahuolto, joka maksaa 6€, ryhmätilauksissa 15€.

Tuotteiden hinnat

Voimassa olevat tuotteiden hinnat on ilmoitettu hinnasto -sivulla. Hinnat on merkitty euroissa. Hockey Consulting Espoo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Myyntialue

Hockey Consulting Espoo toimittaa tuotteet Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika Manner-Suomeen on 10 työpäivää ja Ahvenanmaalle 14 työpäivää, joka lasketaan siitä hetkestä kun tuotteiden maksu näkyy Hockey Consulting Espoo tilillä. Mikäli tilattava tuote on loppunut valmistajalta tai tuotteen maahantuojalta, ilmoitetaan tästä asiakkaalle viipymättä eikä tällaisissa tapauksissa voida taata, että tilaus toimitetaan 10/14 työpäivän kuluessa.

Palautusohjeet

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuotteet 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta käyttämättöminä. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Palautusoikeus ei koske personoituja tuotteita (muotoillut ja/tai kaiverretut terät). Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan (pl. terät, joilla ei ole myyntipakkausta). Pakkaa tuote/tuotteet huolelllisesti ja palauta tuote/tuotteet mielellään samassa pakkauksessa, jossa olet ne vastaanottanut.

Mikäli tuote ei ole myyntikelpoinen palautuessaan, pidätämme oikeuden palauttaa vain osan tuotteen hinnasta. Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse.

Ennen tuotteen tuotteen/tuotteiden palauttamista ota aina yhteyttä Hockey Consulting Espooseen (puh. 040 537 0159, juha@hockeyconsulting.fi). Palautuksia varten Hockey Consulting Espoo ilmoittaa asiakkaalle osoitteen, johon tuotteen/tuotteet voi palauttaa.

Pyydä aina kuljetusyhtiöltä kuitti palautuksesta ja säilytä se, kunnes rahat ovat palautuneet tilillesi. Hockey Consulting Espoo palauttaa maksun asiakkaalle, kun palautettava tuote on saapunut Hockey Consulting Espoolle. Huomioithan, että toimituskuluja ei palauteta vaan palautussumma koskee ainoastaan palautettavia tuotteita.

Huomaa, että tilauksen vastaanottamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Jos haluat palauttaa Matkahuoltoon tulleen paketin, tulee sinun toimia yllä olevan mukaisesti, eli käydä Matkahuollossa vastaanottamassa paketti ja ottaa yhteyttä Hockey Consulting Espooseen ennen tuotteen/tuotteiden palauttamista. Noutamattomista paketeista veloitamme 15 euron käsittelykulun.

Reklamaatiot

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot tulee osoittaa Hockey Consulting Espoolle (puh. 040 537 0159, juha@hockeyconsulting.fi) viimeistään seitsemän (7) vuorokauden aikana tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas on velvollinen tarkistamaan lähetyksen ja tutustumaan tuotteisiin ennen käyttöönottoa.

Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä käyttöönoton jälkeen, pyydämme ottamaan yhteyttä Hockey Consulting Espooseen. Lähetä reklamaatio sähköpostitse osoitteeseen juha@hockeyconsulting.fi yhteystiedoillasi varustettuna (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero).