Huppari tekstipainatuksella

Huppari tekstipainatuksella. Paitana toimii Clique Basic hoody, joka saatavilla Alakerran talonmies, Anna Sakkoo Anna Kakkuu, Kovaa ajoo ja You do jotakin teksteillä. Saatavilla myös omalla tekstillä. Vedos tekstin sijoittelun osalta suuntaa antava. Painotalo asettelee tekstin paidan rintaan parhaaseen mahdolliseen kohtaan.

Aikuisten mallissa mitoitus sopii sekä miehille että naisille. Resori helmassa ja hihansuissa. Hupussa kiristysnyöri, edessä tasku. Taskussa kuminauhapidike kännykälle/musiikkilaitteelle. Kauluksessa kiinnityslenkki ja taskun sisäpuolella aukko kuulokejohtoa varten.

Lasten malli on lasten huppari jossa edessä kengurutasku. Resori helmassa ja hihansuissa. Taskun sisäpuolella aukko kuulokejohtoa varten.

Materiaali: 65 % polyesteri/35 % puuvilla (visibility yellow [11], visibility orange [170] 85 % polyesteri/15 % puuvilla)

Väri musta.

Lasten koot: 100cm, 120cm, 140cm ja 160cm.

Aikuisten koot: XS-5XL.

Huom! Tuote on tilaustuote, joka valmistetaan erikseen tilausten myötä. Siksi toivomme, että asiakas pohtii esimerkiksi ostamansa tuotteen kokoa tarkasti ennen kuin tekee tilauksen. Vaatteiden kokotaulukoihin voi tutustua tuotteen sivuilla. Omalla tekstillä tilattavilla tuotteilla ei vaihto eikä palautusoikeutta.

Valitse variaatio:

46,50 €