CUSTOM TUOTTEET

Custom pelikassit

Laadukas pelikassivalikoima kolmessa koossa (JR: 64x35x41cm, SR: 81x43x91cm, Maalivahti: 102x41x91cm). Pelikassien väritys on täysin muokattavissa oman joukkueen ilmeen mukaiseksi. Logot ja pelinumerot toteutetaan brodeerauksin.

Custom urheilukassi

Laadukas monitoiminen urheilukassi. Lajista riippuen sitä voidaan käyttää peli- tai treenikassina taikka sitten pelimatkoilla  siivilivaatekassina. Jäähalliarjessa varsin loistava vaihtoehto valmentajille reilun kokonsa puolesta, jolloin valmentajalle mahtuu näppärästi mukaan luistimet, hanskat, taktiikkataulut ja kaikki muut tarvittavat välineet. Urheilukassin koko 44x30x30cm. Kassin väritys on täysin muokattavissa oman joukkueen ilmeen mukaiseksi. Logot ja pelinumerot toteutetaan sublimaatiotekniikalla.

Custom toaletti/tarvikelaukku

Toaletti/tarvikelaukku, jonka väritys on täysin muokattavissa oman joukkueen ilmeen mukaiseksi. Logot ja pelinumerot toteutetaan sublimaatiotekniikalla. Erittäin kätevä lisä pelikassiin, jotta teipit ja muut tarvikkeet pysyvät järjestyksessä ja tallessa.

Custom vaatteet

Kauttamme saat tilattua joukkueellenne oman ilmeenne mukaiset vaatteet. Valikoimista löytyy kaikki housuista huppareihin.

Custom tuotteiden lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta juha@hockeyconsulting.fi